Sobre nosaltres

Badia

Embarcacions Badia Alfacs

Lloguer d'Embarcacions i rutes guiades.

Embarcacions Badia Alfacs lloguer d’embarcacions al Delta de l’Ebre, una empresa que va néixer el 2004 amb l’objectiu de donar a conèixer un lloc meravellós i paradisíac com és la Badia dels Alfacs dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre, enfront de la Ràpita. L’any 2010 vam ser finalistes en la Medalla de Turisme de Catalunya com a empresa innovadora en el sector. Som l’empresa pionera en el lloguer al Delta de l’Ebre (Reserva de la Biosfera).

La Badia és un dels llocs més emblemàtics del Parc Natural del Delta de l’Ebre i és important per la gran varietat de fauna que podem trobar com els flamencs i la gavina corsa, entre d’altres.

Serveis

Lloguer
d'embarcacions

Vine a gaudir dels passejos en barca per la badia dels Alfacs. Durant l’activitat tindreu la possibilitat de realitzar un bany a les platges transparents i càlides de la punta de la Banya a la zona del Delta de l’Ebre.

Una de les millors activitats a realitzar al Delta de l’Ebre sens dubte és la degustació d’ostres i musclos al mateix lloc on es cultiven.

Rutes guiades -
Barca de Pau

Ruta en barca i passejades en vaixell amb bany inclòs.

Vine a gaudir dels passejos en barca per la badia dels Alfacs. Durant l’activitat tindreu la possibilitat de realitzar un bany a les platges transparents i càlides de la Punta de la Banya a la zona del Delta de l’Ebre.

Lloguer Veler
"Al Vent"

Vols Navehar amb un Veler i gaudir de la Badia de la Ràpita?

Aquesta és la teva oportunitat, tenim aquest magnífic veler perquè el puguis llogar!

Amb 7,5 m d’eslora el nostre veler “Al Vent” és la millor opció per conèixer i navegar per la badia.

On pots trobar-nos?

La Ràpita

Embarcacions Badia Alfacs es troba dins del Moll de creuers turístics i recreatius de la Ràpita, darrere del pavelló firal.

SOcial